Dolar 34,2398
Euro 37,3022
Altın 2.947,60
BİST 8.815,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 21 °C
Parçalı Bulutlu

Murat Kütük’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

25.06.2024
48
A+
A-
Murat Kütük’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Site yöneticimiz Tuncay Altun ve BUSEN Denetleme Kurulu Başkanı Ahmet Turan Çavdar Sivas Belediyesine ziyarette bulundu.

Başkan Danışmanlığı ve Özbelsan Yönetim Kurulu Başkanlığına atanan Murat Kütük’e hayırlı olsun ziyareti yapıldı.

Murat Kütük Demiryol-iş Sendikası Sivas Şube Başkanlığına yıllarca başarı ile yapmış, mütevazı kişiliği ile gönüllerde taht kurmuş bir Sivas sevdalısı olarak tanınmakta.

Bu göreve atanmış olması kamuoyu tarafından olumlu karşılanmıştır.

Tuncay Altun ziyaret esnasında şunları söyledi: “ Sayın Murat Kütük ile aynı kurumda yıllarca birlikte mücadele ettik. Olaylara ve memleket meselelerine bakışımız aynı olduğu için birbirimize olan sevgimizde ve saygımızda hiç azalma olmamıştır. Sayın Kütük’ün bu göreve atanmış olması Sivas için bir kazançtır. Sivas’a çok hizmeti olacaktır. İnşallah bu süreçte dayanışmamız ve irtibatımız daha da artar. Kendisine yeni görevinde başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum.”

Murat Kütük kendisini her zaman Sivas’ın ve ülkenin hizmetine adadığını ifade ederek şunları söyledi: “ Sivas için yapacak çok şeyimiz var. Bu süreçte bizim göremediklerimizi bizlere ulaştıran dostlara ihtiyacımız var. Biz rahmetli liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun yolundan giderek hizmetimizi yapacağız. Sivas O’nun sevdası idi. Biz bunun bilincinde olarak yorulmadan görevimizin başında olacağız. Sizlerin halk ile aramızda köprü olduğunun bilincindeyiz. Birlikte başaracağız.”

Ziyarette Alperenler Ocağı Sivas Şubesi eski başkanı ve eğitimci İbrahim Sizer’de bulundu.

 

Tuncay Altun
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.